Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. április 21., szerda

Barnus

Tegnap voltunk az orvosnál, ahol szerencsére mindent a legnagyobb rendben találtak. Az ultrahangon természetesen Barnus azzal kezdte, hogy megmutatta, még mindig kisfiú. Aztán kiderült, hogy még nem fordult be, tehát a feje van fent és kissé harántfekvésben helyezkedik el. Méretei alapján 1 héttel nagyobbnak mondták a koránál. Most van összehasonlítási alapunk, mert Benivel szinte napra pontosan akkor voltunk ultrahangon, mint Barnussal.








A vizsgálaton is rendben volt minden, nem romlott a múltkori állapotom, de a sok-sok pihenéshez továbbra is tartanom kell magam. A haskeményedésre vérnyomáscsökkentőt írt fel az orvos, állítólag ez ellazítja a méhizomzatot. Azt mondta, hogy ha esetleg rosszul érezném magam tőle, akkor csak kávézzak nyugodtan. Na ezt nem lesz nehéz betartani.

Beni ma 8-10-ig volt bölcsiben. Most nem léptem le feltűnés nélkül, hanem elköszöntem tőle. Lebiggyedt szájjal mondta, hogy szia, de végül nem lett sírás belőle. Egész délelőtt ügyesen játszott, néha érdeklődött felőlem. A közös reggeli egyelőre újdonság volt számára, csak pár falatot evett (májkrémes kenyér volt, ezt nem nagyon evett még itthon), és állandóan fel akart állni az asztaltól. Beni állítása szerint nagyon finom volt a reggeli, ami gomba volt. Amikor mentem érte úgy a nyakamba ugrott, hogy majd felborultam, mászott rám és puszilgatott, de közben kiabálva mesélte az élményeit (miközben a többiek az anyáknapi verset gyakorolták volna).
Utána a dédiékhez mentünk, ahol elég nyűgös volt. Nem nagyon akart tőlem elszakadni és szerintem éhes is lehetett. Egy akkora adag csirkepaprikást evett meg galuskával, mint még soha. Öröm volt nézni, és még ügyes is volt, mert csak egy- két galuska pottyant mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése