Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. március 10., szombat

Pár szó mindenkiről

Ádám: 
Tegnap voltunk ultrahangon, minden rendben van vele, szépen fejlődik, 4 nappal mérték nagyobbnak a koránál, már 900 g.

Barnus: 
Rövidebb mondatokban beszél, utasítgatni nagyon tud, pl. vedd ki, indulj, állj, építs, azt is, stb... Megtanulta a saját nevét, ma egész nap ezt énekelte: "Hinta-palinta, hintázik a Barnus". Minden este rákéreckedik a wc-re, ahogy a tesótól látja.
Itt épp Beni új mellényét nyúlta le, alig ért neki térdig:


Beni: 
Másfél hete nem volt oviban, mandulagyulladása volt, de már jól van, reggel elutazott Éva mamáékkal a szóládi dédihez. Nagyon várta már, mert itthon eléggé unatkozott már ennyi idő után.
A kb 106 cm-es gyerek így aludt valamelyik nap, keresztben a 90 cm-es ágyban feltartott kézzel, pont mint csecsemő korában:


Beni és Barnus:
Gyakran játszanak együtt, néha saját maguk találnak ki dolgokat, pl. vonatot építenek a székekből, fogócskáznak, bújócskáznak, gurulós székben tologatják egymást, stb... A nagy közös játékkal  persze egyre több a vita is, természetesem mindig az kell ami a másiké, legjobb lenne ha mindenből kettő lenne, de csak a teljesen ugyanolyan jó, azon már össze tudnak veszni hogy kié a piros, kié a zöld pörgettyű. Beni ilyenkor hisztizni kezd, de még véletlen sem ütné meg Barnust, aki pedig földhöz vágja mérgében a dolgokat és megcsípi Benit vagy meghúzza a haját. Úgy tűnik ez valami ösztön nála, mert Benitől biztos nem látott ilyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése