Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. március 23., péntek

Ádám - március 24.

Sajnos Évi véreredménye rosszabb lett, és átlépte a határértéket. A dokik szerint már ez is egy kis csoda volt, hogy ilyen állapottal eddig el tudta húzni. Holnap azaz szombaton március 24-én megszületik Ádám. Nagyon sok helyről kapunk visszajelzéseket, és ennyien még nem drukkoltak szerintem egyik kis babának sem. Ő persze még vígan elrugdosódott anya hasában. Ezt jelzi az is, hogy az utóbbi pár napban farfekvésből visszafordult. Ez ilyen kis vízmennyiség mellett nem annyira természetes. De anyára is figyelemmel kell lenni. Egy esetleges fertőzés rá sokkal nagyobb veszéllyel járhat, ezért nem várhatnak tovább.

Barnus és a bölcsi:
Ne feledkezzünk meg a hét másik hőséről sem. Barni a héten teljesen beszokott a bölcsibe. Alig hiszem el, de egyszerűen minden akadályt szépen vett. Jól viselkedik, szépen eszik (amennyiben nem nyel félre egy két falatot, mert lusta megrágni), iszik, és az első ott alvás próbálkozásnál lenyomott egy laza 2 óra szundit. Reggelente persze voltak sírások, de ma már önállóan besétált a játszószobába. Amikor délután érte mentem huncutul elszaladt előlem, és elbújt a konyhában. Kijelenthetem, hogy nagyon jól érzi itt magát. Neki kellett a gyerek társaság. Jobban eszik a bölcsiben, mint otthon. Valószínű a többi gyerek ösztönzően hat rá.
Nagyon büszke vagyok rá, és ez nagy segítség nekünk. Enélkül nem tudom, hogy oldanánk meg, hogy Évi minden nap bejárjon Ádámhoz.

Gergő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése