Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. március 27., kedd

Ádám 3 napos


Ádám eddig szépen veszi az akadályokat. Évinek sikerült tejcsit produkálnia tegnap, amiből adtak is neki, persze még csak szondán keresztül. Az első adagja egy brutális 2 ml volt. Az ember fel se tudja fogni az mekkora mennyiség. De ezt estére meg másfél szerezték így már 3 ml-t kapott. Ma már minden etetésre 5 ml ment le a kis gyomrába, mivel úgy látták nem okozott neki problémát az emésztés.
Közben néztek neki vérképet, és úgy néz ki, hogy nem fogja megúszni, és kapni fog vért is. Ma este egy kis  kék fényes napozás sem maradhatott el, de igazából ezek nem problémák, teljesen normálisak egy ilyen pici koraszülöttnél.
Aminek a legjobban örültem, hogy levették róla a légzés segítőt és így megláthattuk a kis pofiját is végre. Állítólag azóta sokkal nyugodtabb is lett. De sokat izeg mozog azért. Volt, hogy hason fekve átfordította a fejét a másik oldalára. De a kábelekbe is jól bele tud akadni, és a lába valahogy mindig az inkubátor széléhez kerül.


Évinek nem lett jó megint a vérképe, ezért csináltak egy hasi ultrahangot biztos, ami biztos, de mindent rendben találtak. A vér eredmény az egyik doki szerint valószínűleg csak a műtét utóhatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése