Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. május 17., hétfő

Még egy buli

Beni aztán nem aprózza el, ha szülinapja van akkor azt egy hétig ünnepli. Szombaton tartottuk a családi szülinapot, az ítélet idő miatt sajnos bent. De végülis így is elfértünk és szerintem mindenki jól érezte magát. Beni nem tudott betelni a sok ajándékkal, azt se tudta mihez nyúljon hirtelen. Tegnap be is szereztünk 1-2 új játéktároló dobozt, mert már sehol sem férnek el. A legnagyobb sikert a torta aratta, ami egy tűzoltóautó volt, és a látvány mellett az íze is nagyon jó volt.












Benit alig lehetett ágyba dugni este, annyira jól elvolt az új játékokkal, aztán végül hang nélkül elaludt és másnap jó későn ébredt.

A pénteki bölcsis szülinap is remekül sikerült, mindkét buliról feltöltöttem már a képeket:
BENI 2. SZÜLETÉSNAPJA

Tegnap este vacsoránál valamit elkezdett motyogni, aztán hirtelen megértettem mit mond: "Aki ételt, italt adott, annak neve legyen áldott. Ámen." A bölcsiben mindig imádkoznak evés előtt, ott tanulta. Többször is elmondta tegnap és a kis kezével is megmutatta hogy kell imádkozni.

Este Apa kiment a fürdőből, én meg mondtam Beninek, hogy gyorsan vetkőzzön le, és lepjük meg Apát azzal, hogy ráül a bilire. Végül lelkesen ráült és rajta is maradt vagy 2 percig, úgyhogy sikerült felavatnunk, belepisilt.  Persze ehhez az is kellett, hogy előtte nap Levi belepisilt, úhogy Beniből előtört a féltékenység, és többször elmondta, hogy az Benié.

Itt volt a szóládi dédimama, vele kicsit ritkábban találkozik Beni, úgyhogy az elején kicsit meg volt szeppenve, de aztán hamar megbarátkozott vele, a végén még sírva is fakadt, hogy ő miért nem ül be velünk az autóba. Jót mosolyogtunk rajta, ahogy Beni azt mondta neki: "Ide figyelj szóládi,..." Nem ám dédi vagy mama, ő elnevezte Szóládi-nak. 

Nagyon jópofa ahogy mostanában mindenkit kioszt, állandóan osztja az utasításokat, ő a főnök. Megáll, feltartja a mutató ujját és elkezd magyarázni: "Ide figyelj Apa, nem szabad beszélni"!; "Irgum burgum dédike, nem szabad elmenni messzire!"; "Ne mondj butaságokat!"; "Mama, hagyd békén Benit, nem szabad puszilgatni!"; stb...

Beni a tesójáról:
"Megnézem Barnust!" Bekukucskált a pólóm alá és rátette a kezét a hasamra. "Mozog!" Erre Barnus tényleg rugott egy nagyot. "Megharapta a kezemet!" "Beszorult Barnus, kiszedik!"
Reggel felébred: "Barnus volt a pocakomban!"
Megkérdeztük tőle, hogy te Barnus vagy? "Nem vagyok Barnus, vagyok Csontos Benedek!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése