Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. május 10., hétfő

Babazsúr

Szombaton volt Beni születésnapi zsúrja. Együtt tartottuk 3 másik gyerkőccel, akik szintén májusban lesznek (vagy voltak) 2 évesek. Jó sokan voltunk, kb. 15 gyerek + a szüleik. Beni nagyon fel volt dobva, végig szaladgált fel-alá, csak a kajás pultnál állt meg néha tankolni, és persze végig be nem állt a szája. Szinte rá se kellett nézni olyan jól elvolt a többi gyerekkel meg a játékokkal. A tortázás is jól sikerült, leültettük a 4 ünnepeltet egy kisasztalhoz, és mindenki elfújta a saját tortáján lévő gyertyát. Beninél a legnagyobb sikert a csokitortáján lévő cukordarabkák aratták, amiket egyesével eszegetett le a róla.

BENI 2. SZÜLETÉSNAPJA

Ma szervízbe vittük a kocsimat, így Apa is itthon volt, de Beni szerencsére nem gondolta azt hogy hétvége van, tudomásul vette, hogy indulunk a bölcsibe, Apa meg a másik autóval dolgozni. Kicsit féltem, hogy a hétvége után megint sírni fog, de nem így lett. Amikor bementünk, elmondta a bölcsis néninek, hogy "Apa elment dolgozóba, délután jön értem", aztán elmesélte, hogy mekkora kukásautót és tűzoltót látott út közben. Még akkor se sírt, mikor puszit adtam neki elköszönésnél, csak mondta, hogy elmegy Anya, aztán bement játszani.

Elkezdődött a "Miért?"-es korszak. Kérdez valamit, amire válaszolunk, majd megkérdezi, hogy miért, és ezt a végtelenségig folytatjuk. Ezen kívül a "Mi ez?" és a "Mi volt ez?" is nagyon gyakori kérdés mostanában. A zsúrban kidurrant egy lufi, hirtelen nagy csend lett, majd valaki felkiáltott, hogy mi volt ez? Ki más mint Beni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése