Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. április 3., kedd

Mégis kell a cső

Sajnos nem bírta Ádám a levegőztető nélkül, folyamatosan leesett a szaturációja, úgyhogy visszadugták a nózijába. Kicsit elkeseredtem, meg kell még tanulnom hogy nem lehet siettetni ezeket a dolgokat, mindennek eljön az ideje. A doktornő azt mondta, hogy amúgy is fejlettebb Ádám mint amilyennek lennie kellene a korához képest, úgyhogy ne aggódjak, majd később megpróbálják újra. A tejadagja elérte a súlyának megfelelő mennyiséget, csak az a baj hogy kibukik mindig egy keveset, így még nem kötik le az infuzióról. Lehet hogy az a baj hogy túl gyorsan jut a pocakjába, úgyhogy legközelebb infuzió pumpával fogják neki beadni, ami kb. fél óra alatt juttatja le a tejcsit a gyomrába, hátha így nem bukja vissza.

Beni sajnos beteg, úgyhogy itthon lesz egész héten, Barnus viszont szorgalmasan jár a bölcsibe, nagyon dicsérik minden nap hogy ügyesen eszik, alszik és jól érzi magát. Nehéz megszervezni, amikor 3 gyerek 3 fele van plusz még én sem tudok önállóan mozogni, nem is tudom mit csinálnánk ha nem lenne ennyi segítségünk.

Barnus annyira ügyesen beszél már, nekem főleg nagyon furcsa hogy mennyit fejlődött 16 nap alatt, de a többiek is látják mennyire beindult. A kedvencem, hogy Benit Benikének szólítja, de több tárgyat is becéz, pl. lufika, pogika. Mindent utánunk ismétel, hosszú szavakat mond, pl. katicabogár, rövidebb mondatokat is gyakran mond.

Úgy sajnálom őket hogy ennyire el vannak hanyagolva, állandóan csak lepasszoljuk őket, alig 1-2 óra jut nekik Apából és Anyából. Jól érzik magukat mindig a nagyszülőkkel és a dédiékkel, de azért látszik hogy többet szeretnének velünk is lenni. Remélem nem viseli meg őket nagyon ez az időszak és nyáron be tudunk pótolni majd mindent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése