Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. április 8., vasárnap

Kicsit már jobb a helyzet

Ádám légzéskimaradásai ritkultak, de még mindig a frászt hozza rám a gép, mikor elkezd pittyogni, ilyenkor azonnal nyúlok be az inkubátorba és megrázogatom kicsit Ádit, nehogy elfelejtsen levegőt venni. A mai mérésnek nagyon örültem, 1390 g. Fürdetéshez kivették és állítólag jól tűrte azt a pár percet levegőztető cső nélkül is. Remélem helyrejön ez a légzés dolog, mert nagyon kikészítenek minket az ilyen dolgok. Igazuk lett az orvosoknak akik még szülés előtt mondták hogy lesz sok nevetés, de sok sírás is azalatt az időszak alatt, amit bent töltünk majd a kórházban. Ádikának már nincs branülje, aminek szintén nagyon örülök, mert összeszorul a szívem mikor azt látom hogy össze-vissza szurkálják ezt a kicsi emberkét. Épp elég neki 2 naponta a vérvétel és az állandó gyomorszonda dugdosás, amiről azt mondják nem fáj, de akkor miért kapálódzik és sír minden alkalommal mikor bedugják neki?

Barnus még mindig többször kakil úgy, hogy komplett ruhacsere a vége, éjszaka sosem ússzuk meg a zuhanyoztatást, nem tudom mikor múlik már el ez a hülye hasmenés. Enni sem eszik lassan egy hete (a tápszert van hogy megissza). Éhes, mert menne folyton az asztalhoz és kéri is a kajákat, de csak ránéz és sírva fakad hogy nem kell, jó esetben 1-2 falat után utasítja csak el. A húsvét ebből a szempontból kapóra jött, mert megkóstolta a csokit (eddig még nem is evett) és nagyon ízlik neki, aminek egyelőre örülök, mert így legalább valamit megeszik, ráérünk majd később csökkenteni a mennyiséget ha meggyógyult.

Beni teljesen jól van, élvezi a húsvétolást, csak sajnos nélkülünk kell mindenhova mennie, mert én Ádihoz járkálok be, Apa meg Barnus pedig betegeskednek. Tegnap Márti mamiéknál volt, ma a Szóládi dédinél. Nagyon jól elvolt az unokatesókkal és a másodunokatesókkal, szüksége van a gyerektársaságra. Én sem fogok elhervadni, Benus szépen elmondta este a locsolóverset és meglocsolt, persze Barnus is. Jövőre meg már hárman fognak itt sorakozni, jaj de várom már.
Este a fürdőben meglátta hogy csöpög a tejcsi, elgondolkodott és mondta, hogy kéne oda valami hogy ne csöpögjön, pl. egy kupak, amibe összegyűlik a tej, feltaláló lesz a gyerek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése