Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. június 7., hétfő

Tipikus férfi

Utál vásárolni, hát még próbálni... Most épp egy szandált szeretnék neki venni, már voltunk is néhány boltban, de eddig nem jártunk sikerrel. A dobozokat imádja föl-le pakolászni, de amint próbálni kell, kitör a balhé. Akármilyen is a cipő, Beni torka szakadtából ordít, hogy "nem jóóóóó", és lépni sem hajlandó benne, csak ha jó messze megyek tőle. Az a baj, hogy ő akkor is ezt mondja, ha amúgy pont jó és kényelmes, csak egyszerűen nagyon elutasító az új dolgokkal szemben. Minden egyes új ruhánál sírás van, de amint megnyugszik, onnantól meg már szinte le sem lehet venni róla úgy ragaszkodik hozzá. Ez még a szerencsésebb eset, így ruhánként, csak egy küzdelmet kell túlélni.

Egész hétvégén azt mondogatta, hogy az egyik bölcsis társa, a Ricsi elment Szoboszlóra. Mi csak néztünk egymásra, hogy honnan vesz ilyet. Megkérdeztem ma a bölcsis néniket, és mesélték, hogy Ricsiék pár hete tényleg Hajdúszoboszlón nyaraltak.

Beninek már nagyon régóta nem jönnek a leghátsó fogai, pedig már többször produkálta a fogzás jeleit. Most viszont felfedeztük, hogy a jobb felsőnek már az egész felülete kint van, ez a 17. foga. Múlt héten nem nagyon evett, így utólag, lehet ez volt az oka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése