Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. június 11., péntek

Szemüveg

Beninek elkészült a szemüvege, úgyhogy most kemény küzdelem elé nézünk, valahogy rá kell venni, hogy hordja. Egyelőre nagyon ellenáll, amint meglátja, vagy csak szóbajön, már menekül és kiabál, hogy nem kell. Pedig mondtuk neki, hogy ahhoz, hogy pilóta legyen kell a szemüveg, de azt mondta, hogy akkor inkább nem lesz pilóta. Mindenesetre mi folyamatosan próbálkozunk, és reménykedünk, hogy egyszer csak elfogadja. 

Szegényt úgy sajnálom, nagyon sok változás lesz az életében, hamarosan kistesója lesz, szemüveget kell hordania, és a szobatisztaságra is jó lenne rászoktatni a nyáron. Egyelőre ez is egy olyan dolog, aminek nagyon ellenáll. Néha hajlandó ugyan ráülni a bilire, de még csak egyszer pisilt bele. Amúgy örömmel pisil pl. a fürdőszobába a földre, és utána közli, hogy "Apa, odapisiltem, töröld fel gyorsan!"

Szerencsére a bölcsit már nagyon szereti, örömmel megy be minden nap és nagyon jól érzi magát, így talán kevésbé viseli majd meg a kisöcsi érkezése, nem kell egész nap azt látnia, hogy mennyit foglalkozunk a babával. Evésnél sajnos elég válogatós, úgyhogy jópárszor kihagy egy-egy étkezést, de előbb-utóbb majd csak rájön, hogy nem kap mást, azt kell megenni, amit elé raknak.

Itt a nyár, előkerültek a lenge ruhák:





Reggeli móka, kacagás from Csontos Benedek on Vimeo.


Kis rendszerető from Csontos Benedek on Vimeo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése