Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. július 7., szombat

Fejlődnek

Barnus tegnap pelus nélkül volt egész délután. Mikor már sok idő eltelt, ráültettem a bilire, amit nem nagyon szívlel, nem igazán szeret egy helyben maradni. Végül mese és folyamatos szórakoztatás hatására sikerült belepisilnie. Nem sokkal később, elkezdett nyöszörögni hogy "kakaaa", gyorsan ráültettük és meg is lett az eredmény. Ma reggel sem adtunk rá pelust, most nem volt olyan sikeres a próbálkozás, mert a kaka bizony az alsógatyában kötött ki, viszont ismét pisilt a bilibe. Nagyon dicsérjük, megtapsoljuk, Beni folyton puszit ad neki, de Barninak egyelőre még kicsit szokatlan a helyzet. Először mindig elkeseredik, mintha azt hinné hogy rosszat csinált, de aztán ha látja rajtunk hogy nagyon büszkék vagyunk rá, akkor megörül magának.

Ádi-baba ma délután a járókában aludt, szokás szerint hason. Elkezdett ébredezni, nyöszörögni, mire Apa odanézett, már háton volt :) Hihetetlen hogy mennyire ügyes picibaba.

A következő videó még tegnap készült, itt ugyan nem fordul át, de látszik rajta, hogy milyen technológiával próbálkozik, csak itt elakad a pelenkázólap peremébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése