Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. július 17., kedd

2 éves nagyfiú

Tegnap a védőnő lemérte Barnust.

Súly: 12 kg
Magasság: 90 cm
Fejkörfogat: 49 cm
mellkas körfogat: 54 cm

Hihetetlen, hogy már 2 éves. Nagyon barátságos, jókedvű kisfiú, tele van energiával, nem nagyon tud egy helyben ülni, folyton jön-megy. 
Szereti az autókat, a plüssállatokat, a kis figurákat, golyókat, és mindent amit Beni is szeret. Nagyon szeret különböző színes dolgokkal játszani, pakolássza őket sorba, szín szerint, pl. nagy sikert aratott a nagy zacskónyi színes ruhacsipesz, amit azóta sem használok, mert olyan jókat játszik vele. 
Mondatokban beszél, folyton mondókázik és énekelget, önállóan eszik és egyre jobban haladunk a szobatisztasággal.
Elég kis akaratos tud lenni. Ha valami nem úgy történik azonnal ahogy ő azt elképzelte, megmutatja a hangját. Benivel jókat játszanak már, persze vannak veszekedések is, általában Barnus emel kezet Benire, aki sosem üt vissza, mert nem képes rá, mert Barnus a testvére, néha túl jó gyerek.
Ádámot is nagyon szereti, ha hazajön a bölcsiből az az első hogy kiabál hogy szia Ádám. Kicsi Ádámnak, Cukor Ádámnak és Ádi babának szólítja.
Már csak 1 hétig jár bölcsibe, utána itthon lesznek mindhárman egész nyáron. Szeptemberben Beni kezdi a középső csoportot, Barnus pedig marad itthon velem és Ádival.

Ádiról is egy mondat, egyre gyakrabban fordul hasról hátra, van hogy egy nap többször is, néha látjuk is a mutatványt, néha csak úgy háton találjuk. A mosolygás is egyre gyakoribb, imádjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése