Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. június 28., csütörtök

Kinőtte

Ádámmal ma voltunk szemészeti kontrollon és nagyon jó híreket kaptunk. Kinőtte a koraszülöttségéből adódó szembetegséget, legközelebb 1 éves korába kell vinni gyerekszemészhez. Nagyon örülünk, ismét túl vagyunk valami nagyon fontos dolgon, valamin ami sok aggodalmat okozott. 

A nyakacskája is erősödik, egyre többször és egyre hosszabb ideig emelgeti a fejét. A képeken látszik hogy milyen kék szeme van. Vajon ez ilyen is marad? Meg lennék lepve, hiszen nincs kékszemű a családunkban, csak a két nagybácsi. Majd meglátjuk, még jópár hónapig változhat a szemszíne.


Tegnapelőtt kiköltözött a hálószobából, most már a saját kis szobájában alszik a hatalmas nagy ágyában. Tetszik neki, remekül meg tud benne fordulni 180 fokot, de leggyakrabban csak kikúszik valamelyik széléhez és jól belefúrja az arcát a rácsvédőbe. A járókában is rendszeresen az arcához húzza a textilpelust amin fekszik.

Barnus nagyon választékosan beszél, néha meglepő és elgondolkodtató dolgokat mond. Elgondolkodok pl. azon hogy néha olyan dolgokat is mondunk itthon, amit nem kellene, főleg nem a gyerek előtt. Kiesett a kenyér a szekrényből, mondom jajj, erre Barnus: "basszus". 
A legtöbb dolgot Benitől tanulja, pl. miért is ne lenne alap szó egy 2 év alatti gyereknél hogy Bakugan golyó vagy Villám McQueen.
Reggel Gyuri papa vitte őket, Barnus először kiosztotta hogy kinek hova kell ülnie, majd közölte Gyuri papával: "Kapcsolj zúzós zenét... kéket". A zúzós zene náluk a rock zenét jelenti, de hogy milyen az a kék zene, arról fogalmam sincs.

Beninek jó dolga volt hétvégén, Éva mamáék elvitték a cirkuszba, majd másnap az Aquaworldbe. Nagyon élvezték Levivel a vizet, ki sem akartak jönni egész nap. Nagyon bátor lett, már egyedül úszott úszógumival a hullámfürdőben és a sodró folyóban is.
















Közben mi Barnussal játszótereztünk egyet, neki ez a forgó játék volt a kedvence:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése