Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. május 23., hétfő

3 éves státusz

Benit ma elvittem a védőnőhöz 3 éves mérésre. Nagyon együttműködő volt, mindent megcsinált, amit kértek tőle. A hallásvizsgálat kifejezetten tetszett neki. Fejhallgatót tettek rá, amiben egyre halkabb hangokat játszottak és fel kellett tennie a kezét ha hallja, a leghalkabb is ment neki. Vérnyomás mérés is volt, de közben Barnus pont ledobta a csörgőjét, Beni meg hátrafordult a zajra, szóval error-t írt a gép. Ezen kívül mérések voltak.
Magasság: 103 cm
Súly: 15 kg
Fej körfogat: 51 cm
Mell körfogat: 51 cm

A legjobban az tetszett neki, hogy a rendelő előtt volt egy kukásautó, ott álltunk negyed órát és végignézhette közelről, ahogy elviszik a szemetet. Közben lelkesen integetett és köszöngetett a kukás bácsiknak, akik rá se hederítettek. Biztos nehezükre esne egy lelkes, vigyorgó kisfiúnak egyet inteni, na mindegy, Beninek így is nagy élmény volt.



Barnusnak vissza kellett adnunk a déli tápszerét, mert egész nap szinte száraz pelusai voltak, kevés még neki, hogy csak reggel-este igyon tápszert. Nem jelentene ez problémát, hogyha hajlandó lenne mást is inni. Kipróbáltunk már 6-7 féle cumisüveget, itatópoharat, de egyik sem kell neki. Italból is legalább ennyi félét adtunk már neki, de nem hajlandó meginni semmit. Ha csak közelítünk a szájához sírva fakad és csapkod, ellenkezik. Evés közben kiskanállal elfogad pár kortyot, de mikor rájön, hogy ez nem kaja, ideges lesz és a kaját is alig akarja folytatni. Pedig itt a nagy meleg, innia kéne, a kutacsa teljesen be van esve, egész nap nyűgös, mert szomjas, de mégsem hajlandó. Nem értem miért, a hozzátáplálás elején elfogadta a vizet, evés közben ha leállt, az azért volt mert megszomjazott, ivott egy keveset, majd folytatta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése