Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. május 16., hétfő

Szülinapi buli 2. rész

Szombat délután tartottuk Beni születésnapi buliját, ami nagy szerencsénkre kerti party volt. Nagyon jól sikerült, itt volt Beni összes unokatesója, nagyon jól eljátszottak a kertben. A rokonság is jól érezte magát és a torta is nagy sikert aratott. Ez persze nem csak az én érdemem, mert nagyon jó a recept, ami alapján készítettem. A díszítéssel megküzdöttem, de megérte, mert végül jól sikerült és Benus is elégedett volt vele.


Azt még hozzá kell tenni, hogy Beni a saját állítása szerint nem szereti a marcipánt, ehhez képest vasárnap a maradék tortáról ő ette meg az összeset.


Ez egyébként már a 3. szülinapi bulija volt idén, mert pénteken a bölcsiben is megünnepelték. Remélem mielőbb beszerezzük az ott készült képeket. 

Csütörtökön Anyáknapi ünnepség volt a bölcsiben. Beni nagyon ügyes volt, az összes verset és éneket ügyesen mondta a többiekkel. Kaptam tőle ajándékot és virágot, nagyon aranyos volt, ahogy odaadta. Közben pedig már be volt sózva a sütik miatt és kiabált, hogy finomsáááág!




















Essen pár szó Barnusról is. Először is, amit már nagyon vártunk így lassan 10 hónaposan, pont Beni születésnapján bújt ki az első fogacskája bal alul.

Egyre gyorsabban kúszik, bejárja már az egész nappalit. Kedvenc szórakozása, hogy kimegy a kőre és ott csapkod, mi meg persze hozhatjuk vissza a szőnyegre, hogy ne fázzon meg.
Egyre többször áll négykézlábra és hintáztatja magát.
Alig lehet etetni, mert folyamatosan felül az etetőszékben, bele akar nyúlni az ételbe, magyaráz és mindent el akar érni az asztalon.

Egyre különbözőbb hangokat ad ki:  bababa, tetete, dádádá, gágágá, brbrbr, stb. És szereti is a saját hangját, mert néha nagyon-nagyon hangosan kiabál. Főleg mikor meglátja Benit, akkor minden erejével kiabál, csapkod örömében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése