Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. június 6., hétfő

Kukac ügy

Benit sem kerülte el a szokásos kisfiú probléma. Szerdán felhúzták neki a kukiján letapadt bőrt. 
A doktornéninél nagyon-nagyon ügyes volt, szó nélkül felfeküdt, hagyta, hogy vizsgálgassák, nem tiltakozott egyáltalán. Mondták, hogy akkor most felhúzzák neki, én úgy még nem remegtem életemben, mint akkor. Az egész kb. fél perc volt, akkor kegyetlenül ordított szegény, de nem kezdett el rugdosni meg kapálózni, csak sírt szegény fájdalmában. Vittünk neki egy kis ajándékot, attól hamar megnyugodott. Elég nyűgös volt utána estig, de végül elaludt és csak 2x kelt fel éjszaka, de pár perc nyugtatás után visszaaludt, pedig azt hittem egész éjjel nem fogunk aludni.
A reggel viszont nagyon durva volt, mert fel kellett neki húznunk, bekenni kamillával meg krémmel. Ez iszonyúan fájt neki, ketten alig tudtuk lefogni, ekkor már minden porcikájával tiltakozott és olyan erősen ordított mint még soha. Csuromvizesre izzadt szegény. Borzalmas volt.
A délelőttöt végigsírta, azt mondta, hogy nem azért sír, mert fáj neki, de nem mondja el, hogy miért. Már majdnem dél volt, mire rá tudtuk beszélni, hogy pisiljen. Ráült a wc-re és annyit pisilt mint még soha. Nagy megkönnyebbülésünkre ez nem fájt neki. Ez volt szegénykémnek a baja, hogy félt a pisiléstől. Utána úgy megkönnyebbült, elszállt minden rossz kedve és mint akit kicseréltek újra jókedvű lett.
Este meg kellett ismételnünk a reggeli procedúrát, ez ismét nagyon durva volt, ketten alig tudtuk lefogni (Apának meghúzódott a háta, nekem izomlázam lett). Borzalmasan ordított és kapálózott, közben azt kiabálta, hogy jajajaj, jajajaj. Borzalmas volt, nagyon kikészültünk mi is.
Az elkövetkező napokban napközben jókedvű volt, nem fájt neki, viszont a pisilések előtt mindig sírva fakadt, mert volt, hogy csípte neki és nagyon félt. 
Holnap megyünk kontrollra, remélem azt mondják majd, hogy szépen gyógyul.
Szegény Benit nagyon megviselte ez az egész, kell majd egy kis idő, hogy elfelejtse, gondolom majd akkor ha már nem fog neki fájni.
Az egyetlen pozitívum, hogy a műtét óta nem pisilt bele a pelusba éjszaka, mert félt, hogy csípni fogja, így lehet, hogy könnyebben elhagyhatjuk majd az éjszakai pelenkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése