Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. november 5., péntek

Banrus megkapta a 3 hónapos oltást, kissé elcsúszva majdnem 4 hónaposan. A mérés szerint 7 kg (200 g tápszer után), 64 cm hosszú, a fejkerülete 43 cm. Nem egy kicsi baba.

Újabb alvásrekord született, Barni este 8-tól reggel fél 7-ig aludt, és evés után rögtön visszaaludt 3/4 8-ig. Furcsa volt, hogy nem gyereksírásra ébredtünk, hanem Apa ébresztőórájára. Na persze ez nem azt jelenti, hogy ez mindig így van/lesz, előtte nap éjjel 2-kor és fél 6-kor is evett és utána vissza se aludt.

Beni kb. egy hete minden nap produkál valamit a bilibe. Többször is ráültetjük egy nap, és ha épp jön valami, akkor már nem tartja vissza. Ha látom rajta, hogy kell neki, akkor megkérdezem, hogy ráüljünk -e, és hajlandó még a reggelitől is felállni, majd dolga végeztével folytatja. Tegnap este volt először, hogy magától szólt, hogy belekakilna, ráültettük és 5 perc múlva tényleg sikerült neki. Előtte meg szomorúan szólt, hogy bepisiltem. Pelus volt rajta, tehát baleset nem történt, de úgy tűnik érzi végre, hogyha pisil. 

Tegnap kelkáposztafőzelék volt az ebéd, Beni nem evett, mert nem szereti (végülis érthető, mi sem ennék meg mindent). Amiért nem evett, nem adtak neki sütit, ez a kis rosszcsont meg elvette egy másik kislánytól, majd itthon közölte, hogy ez nagyon csúnya dolog volt. Legalább tisztában van vele :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése