Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. április 13., szerda

Pufika már nem pufi

Már azt sem tudom mióta tart ez a betegség Barnusnál, talán 3 hete. Kicsit mintha javulgatna, de nagyon lassan. Még mindig köhög, tele van az orra és emiatt vissza-vissza jön még az étel néha. Vasárnap lejárt az 1 hét antibiotikum, erre hétfőre megint hőemelkedése lett, de hamar el is múlt. 
Kíváncsi voltam már hány kiló, mert ránézésre fogyott. Amikor legutóbb mérték 1,5 hónapja, akkor 8,8 kg volt, szóval mostanra olyan 9,3 kellene hogy legyen, ehhez képest 8,5 kg szegénykém. Szerencsére volt miből fogyni, csak kár hogy pont egy betegség miatt. Most már nem pufifej, de mi még úgy hívjuk, főleg Beni.

Ő is megéri a pénzét, tegnap sok panasz volt rá a bölcsiben, pedig általában nincs vele semmi gond, de most ilyen napja volt. A karalábélevesből egyesével kiszedegette a karalábét és ledobálta a földre, hiába szóltak rá, folytatta tovább, úgyhogy elküldték kicsit gondolkodni a fürdőszobába. A másodikból kiturkálta a húst, hogy ő azt nem szeretni, pedig olyan étel volt, amit szeret. Elalvásnál folyamatosan kiugrált az ágyból és mindent csinált, de aludni nem volt hajlandó. Néztem a faliújságon a kiírást, mindenkihez az volt írva, hogy jól aludt, csak Benihez volt az írva, hogy nem aludt. Egy kislányhoz volt írva, hogy keveset aludt, pont aki Beni mellett feküdt.
Itthon addig ütötte, csapkodta a buszát (ami 2 napja még a kedvenc játéka volt), hogy sikerült széttörnie. Mondtam neki, hogy akkor ez most mehet a kukába, tönkre tette. Erre fogta és kidobta. Egyáltalán nem sajnálta (én igen, mert emlékszem hogy annak idején hogy örült neki, amikor megkapta), úgy dobta ki mint egy koszos zsepit.
Amúgy általában jókisfiú és aranyos, szófogadó, meg lehet vele beszélni a dolgokat, néha kell is egy kis rosszaság, főleg egy fiúnak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése