Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. április 18., hétfő

Az első szavak

Eddig csak hangokat utánzott Barnus, de most már pár szót is kimondott. Az első a "pá-pá" volt, amit pont meg is örökítettem ennek a videonak a végén:
 
Azóta már ismételte hogy "baba" és a "háp-háp"-al is próbálkozik, de ezt csak tátogja. Természetesen neki is az első szavai közt szerepelt az "apa", amit már jópárszor hallottunk tőle, és ezt nem csak utánozta, hanem párszor már magától is mondta.

Szerencsére már sokkal jobban van, de azért még nem gyógyult meg teljesen, orrfolyás és köhögés még előfordul. A hangulata nagyon jó, ha épp nem éhes, akkor nincs egy hangja sem. Ő egy 2 órás bevásárlást is hang nélkül bír, nézelődik, játszik, van hogy elszenderedik egy kicsit. Beni sokkal nyűgösebb volt ennyi idős korában, neki mindig kiflit kellett a kezébe adni, hogy ne nyafizzon, vagy cumit. Még szerencse, hogy Barnus jól bírja a gyűrődést, mert neki cumija sincs és a kiflit sem fogadja el.

Ma kapott először reszelt sajtot a főzelékbe, pár napja pedig a joghurtot kóstolta meg. A natúr joghurt nem ízlett neki, az gyümölcsös babajoghurt igen. 
A főzelékeket továbbra is csak Sinlac hozzáadásával eszi meg, egyedül a sütőtök jöhet magában.

Kis orrfolyást leszámítva Beni már jól van és a gyógyulással visszatért az étvágya is. 
A gyakori éjszakai köhögésre kipróbáljuk a sóterápiát, pontosabban Apa és Beni próbálják ki. Ma mennek először bölcsi után, majd beszámolok, hogy milyen volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése