Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. január 3., hétfő

Ünnepek

Volt jó is, rossz is az ünnepek alatt. A rossz, hogy Barnus és én lebetegedtünk Karácsony után. Én már kifele jövök belőle, de szegény kis Barnuska eléggé szenved. Kb. 1 hetet volt jól, aztán ismét megtámadta valami nyavalya. Megint nagyon csúnyán hörög, köhög és minden köhögés után felsír, valószínű fáj a kis torka. Enni nem nagyon tud, kb. a felét eszi, mint a szokásos, és örülünk ha legalább ez megmarad benne. Éjszaka se mindig tud aludni, volt olyan, hogy egész éjjel nem aludtunk, mert folyamatosan nyöszörgött, köhögött, erre persze felébredt, sírt, többször kellett etetni, de néha alig evett belőle, akkor a maradékot levinni a hűtőbe, stb, stb... Közben néha Beni is kitalálja az éjszaka közepén, hogy nem akar aludni, menjünk le. Hát volt már, hogy annyira hisztizett, hogy nem akar visszaaludni, hogy levittük, hogy tessék lent vagy, játsszál, mi megyünk vissza aludni. Na ez nem tetszett neki, úgyhogy inkább visszament az ágyába. 

A Karácsony jól sikerült, jöttünk-mentünk mindenfelé. Beninek minden nagyon tetszett, a karácsonyfa, a rokonlátogatások, de legjobban az ajándékok. Rengeteg új játékot kapott, vennünk is kellett egy új játéktároló szekrényt, de még így sincs mindennek helye.

Barnus az ünnepek alatt megmutatta, hogy tud hasról hátra fordulni, csak legtöbbször nem akar, mert lusta. Szeret hason lenni, szépen tartja már a fejét és elég sokáig bírja, de ha elfárad, akkor hangos sírásba kezd, hogy fordítsuk vissza. Mi kegyetlen szülő módjára hagyjuk egy kicsit szenvedni és ilyenkor néha erőt vesz magán és visszafordul, de általában olyan erős hangon kezd el sírni, hogy inkább visszafordítjuk.

Beni ma ment először bölcsibe, szerencsére semmi gond nem volt vele, örömmel bement játszani. Igazából az elmúlt pár napban már nagyon nem tudott magával mit kezdeni itthon, rettentően unatkozott, nagyjából szétszedte az egész lakást, mert már nem tudta magát mivel elfoglalni.

Az ünnepek alatt teljesen szobatisztává vált, már csak alváshoz kap pelenkát, de most már az autóban sem adunk rá vagy ha valakihez átmegyünk, akkor sem. Mindenkinél van bili és szerencsére szól máshol is, hogyha kell neki. Egyik nap történt egy kis baleset, kipisilt a biliből, és teljesen magától arra a következtetésre jutott, hogy akkor ő innentől inkább a wc-be intézné a dolgát, mert onnan biztos nem folyik majd ki. Eddig hallani sem akart a wc-ről, most meg ha kell neki, automatikusan oda megy. Nagyon örülünk neki, sokkal kényelmesebb, mint a biliztetés. A bölcsibe ma ment először pelus nélkül, remélem nem lesz gond, de azért vittem vagy 3 váltásruhát.

Dr. Beni gyógyítja a kisöccsét:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése