Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. december 2., csütörtök

Mindenki beteg

Kivéve Apa, ő tartja a frontot itthon. 
Barnusnak sajnos nem a fogacskája jön, hanem beteg. Szörcsög és hörög egész nap, szinte sípol és zörög a tüdeje, sokat sírdogál, rossz neki, hogy nem tudja kifújni az orrát, nem tudja megköszörülni a torkát és csak ritkán tud köhögni. Viszont akkor nagyon csúnyán köhög és legtöbbször hányás lesz a vége. Tegnap 1 óra várakozás után be is jutottunk a gyerekorvoshoz, aki azt mondta, hogy a tüdeje nem olyan csúnya, mint amilyennek tűnik, csak a sok lerakódás miatt ennyire ronda a hangja. Kapott vagy 5 féle gyógyszert, remélem mielőbb használni fognak.

Itt van a kis gyámoltalan:



A változatosság kedvéért Beni is itthon van ma, olyan vörös szemmel ébredt, hogy egyből a gyerekorvosnál kezdtük a napot. Azt mondta, hogy sok szemgyulladásos betege van mostanában, valószínű Beninek is az van, és mivel fertőző, a héten már ne vigyük bölcsibe. Barnusnak is nemrég láttuk, hogy piros, úgyhogy most felváltva csepegtetünk a két gyerek szemébe napi 5-5-ször. 
Mindemellett én is beteg vagyok, úgyhogy Apának is itthon kellett maradni, mert egyrészt nagyjából használhatatlan vagyok, másrészt tovább fertőzni sem szeretném a fiúkat.

Beni tegnap volt a szemészeten, azt mondták, hogy jól használja a szemüveget, ügyesen megcsinálta az összes feladatot, amit mondtak neki. Egyelőre a prizmát még nem rakták fel a lencsére, hogy hagy szokja még a sima szemüveget.

Itthon már csak alváshoz adunk rá pelust, és szól hogyha rá szeretne ülni a bilire. A bölcsiben viszont nem hajlandó még, ott ha megkérdezik tőle, hogy kell- e, azt mondja, hogy nem (biztos nagyon el van foglalva valami játékkal). Viszont Apa már többször ráültette az ottani bilire, mikor ment érte és egyből bele is pisilt. Nem tudom mikor merem róla ott is levenni a pelust, mert az a baj, hogy ha van rajta, akkor tudja, hogy biztonságban van és nem ösztönzi semmi a bilizésre. Ha meg leveszem róla, akkor a bölcsis nénik valószínű egész nap Beni után takarítanának, én meg nem győznék neki váltóruhát vinni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése