Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. december 6., hétfő

Mikulás

Szombat délelőtt Beni kipucolta a csizmáját és kirakta az teraszablak elé. A régi gumicsizmáját is odarakta, hogy Barnusnak is tudja mibe rakni a Mikulás az ajándékot, mivel neki még nincs saját csizmája.





Még szerencse, hogy ilyen korán előkészítettük a terepet, mert a délutáni alvás alatt, meg is hozta a csomagokat a Mikulás bácsi. Ez viccesebbre sikerült, mint gondoltuk. Először eltakartuk az átlátszó függönnyel, hogy mégse vegye észre olyan könnyen Beni. Aztán miután már fél órája nem vette észre elhúztuk a függönyt, de így sem tűnt fel neki. Utána mindenféle indokkal odacsalogattuk, de egyszerűen nem tűnt fel neki, hogy ott vannak az orra előtt az ajándékok. Pedig általában minden változást észrevesz, pl. előző nap arrébb toltunk két bútort, amit azonnal észrevett. Nem is értem, hogy miért nem reagált az ajándékokra, furcsa volt, hogy még azt se kérdezte meg, hogy mi ez. Teljesen olyan volt, mintha tényleg semmi nem lenne ott, már kezdtem azt hinni, hogy csak én képzelem oda :) 
Na de beszéljen inkább a video:





Másnap a nagyszülőkhöz és a dédiékhez is megérkezett a Télapó, de mivel nem találta ott a gyerekeket, ezért megkérte őket, hogy szállítsák házhoz az ajándékokat. Vasárnap délután meg is érkeztek a vendégek és kézbesítették a csomagokat. 
A nagy ajándékbontás közepette valaki elkezdett csilingelni, és csodák-csodájára belépett az ajtón a Mikulás. Beni annyira megszeppent, hogy oda se mert nézni, csak durcásan nézett lefelé és teljesen meg volt ijedve. Barnus viszont fülig érő szájjal köszöntötte, úgyhogy először ő kapta meg az ajándékokat. Amikor elhangzott az ajándék szó, akkor már Beni is felemelte a fejét és elkezdett barátkozni a Mikulással. Verset ugyan nem volt hajlandó neki mondani és az ölébe se ült, de beszélgetett vele, kérdezgette, hogy honnan jött, mivel érkezett, stb..., és ő is válaszolt a kérdéseire. A végén még meg is simogatta, puszit dobott neki, megköszönte az ajándékokat, integetett neki majd elköszönt tőle.
Sajnos Gyuri papa lemaradt a nagy eseményről, mert szegénynek dolgoznia kellett, és csak akkorra sikerült ideérnie, miután elment a Télapó :) Beni viszont részletesen beszámolt mindenről, utólag sokkal lelkesebb volt, tehát biztos nagy élmény volt neki, még lefekvés előtt is csak a Télapóról beszélt.








1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Most neztem meg a mikulasos videot. Jokat nevettem veletek ahogy Beni eszre sem veszi az ajandekokat. Nagyon szepek a fiukak. Beni meg csak egy kis dumagep, latszik hogy sokat foglalkoztok vele, mert gyonyoruen es valasztekosan beszel. Boldog Karacsonyt mindannyiatoknak!!! Puszi Vica es Steve

    VálaszTörlés