Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. december 17., péntek

A két dumagép

Eddig csak Beni volt az, aki megállás nélkül beszélt, de most a kisöccse is kezd a nyomdokaiba lépni. Egyik pillanatról a másikra felfedezte a hangját és annyira tetszik neki, hogy szinte megállás nélkül csak magyaráz. Nagyon sokat mosolyog és egyre többször kacarászik hangosan, már nem csak ránk, hanem akár egy játékra is. Ezeket a produkciókat legjobban videókkal lehet bemutatni, úgyhogy a múltkori sok-sok videó után most újabbak következnek:







Beniéknél hétfőn lesz a karácsonyi ünnepély, már nagyon várjuk, hogy mivel készülnek a gyerekek. A bölcsiben azt mondták, hogy Beni nagyon ügyes, az összes verset és éneket szépen végigmondja. Itthon persze nagyon szégyenlős és nem szereti előadni a tudományát, de harapófogóval azért kihúztam belőle egy-két verset és dalt és tényleg kívülről tudja őket. Videózni még lehetetlenebb, mint csak úgy elmondatni vele, remélem az ünnepségen azért nem lesz annyira megszeppenve. Bár biztos furcsa lesz nekik, hogy ott lesz a sok szülő és hogy tényleg karácsonyi hangulat lesz, nem csak úgy simán gyakorolnak.

Ez lesz az egyik, amit mondani fognak:

"A bibliában a három bölcsről olvastál talán,
Elindultak teveháton, egy fényes csillag után
Nem volt könnyű az utazás, tevegeltek napokon át
De szívükben ott volt a vágy, hogy meglássák az Isten Fiát.

Legyél Te is olyan, mint a három bölcs
Kövesd a csillagot, ami fent ragyog
Nem kell tömjén, mirha meg az ékszerek
Elég, hogyha elhozod a szívedet
Elég, hogyha elhozod a szívedet!"

Kicsit hadar, kicsit meg van szeppenve, kicsit mással van elfoglalva, nem mindig lehet érteni amit mond, de örülök, hogy legalább ezt ki tudtam húzni belőle és titokban fel tudtam venni:



A bölcsiben nem lesz téli szünet, de Beni keddtől már itthon lesz januárig, akárcsak Apa, így végre kicsit több időt tölthetünk négyesben. 
Beni már nagyon várja a Jézuskát, mondta, hogy most nem a Télapó jön be hozzánk, hanem a Jézuska. És megrendelte a karácsonyfát is, azt mondta, hogy egy akkorát szeretne, mint ami a városháza mellett van, mert hogy szerinte az befér hozzánk is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése