Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. október 21., csütörtök

Betegeskedünk

Kedden délben hívtak a bölcsiből, hogy Benike sír, megy a hasa és 38 fokos a láza. Negyed órán belül ott voltam érte, szegénykém pont elaludt, úgyhogy felkeltették. Itthon kapott kanalas lázcsillapítót, amit szörp néven szívesen megevett. Ez le is vitte, de estére újra belázasodott. Ekkor már nem úszta meg szegény a kúpot. Azóta sincs semmi változás, néha lázas, néha nem. Fáj neki a pocakja, a popója meg nagyon piros, úgyhogy azt is fájlalja. A hangulata amúgy jó, nem úgy tűnik, mint aki beteg. Voltunk ma a doktornéninél, nagyon nem tudott mit mondani, valószínű valami vírust szedett össze.

Mivel Barnus már bele-bele ül (illetve fekszik) az etetőszékbe, ezért Beni már a rendes asztalnál eszik velünk. Tegnap vettünk neki egy remek székmagasítót, így szépen feléri az asztalt. Nagyon büszke magára, hogy milyen magasan ül.




















Barnus egyre korábban kel éjszakánként enni és reggel is már nagyon korán kezdi a napot. Szépen fejlődik visszafelé :(

Egyre többet mosolyog, sokszor hangosan kacarászik. Legújabb tudománya a nyálbuborék fújás és a játékfogdosás. Ha a szája közelébe kerül valami játék, azt próbálja rágcsálni, de ha épp nincs nála semmi, akkor az öklét tömi befele és cuppog. Néha megtalálja a hüvelykujját és azt cumizza. Az elején még cumizott, de most már jó ideje nem. Néha nagy sírásnál bepróbálkozunk vele, de csak jobban felhergeli magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése