Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. október 12., kedd

Beni táncol

Mostanában esténként Benire rájön a táncolhatnék, megrendeli a zenét, ami csakis valami pörgős lehet és indulhat a buli. Íme:





Barnus is egyre jobban érzi magát ébren, most már nem csak nézelődni tud, hanem fogdossa a körülötte lévő csörgő-zörgő tárgyakat. A járókájában egy nagyon szuper játszószőnyeg van beletéve, ami sok-sok felfedezni valót rejt. 
Ő is mosolygós baba, mint Beni, legjobban annak örül ha beszélgetünk vele, de szokott mosolyogni a fényképezőre és a játékaira is, és a tükörképe is nagyon tetszik neki. Öltözni nem nagyon szeret, de ha már fáradt, és elkezdjük öltöztetni, hogy megy ki aludni, annak nagyon örül, vigyorogva tűri a sapkafelvételt, mintha azt akarná mondani, hogy na végre rájöttetek mit szeretnék. A nagy alvási kedv azonban nem tart túl sokáig, elég hamar felébred, ha nem mozog a babakocsi. Ilyenkor tologatni kell amíg újra elalszik, majd hamarosan ismét felkel, tologatás, alvás, ébredés, stb... Az ágyában és a járókában is el tud aludni, de elég sokat nyűglődik előtte és fél óránál többet nem sikerül neki. Így egyelőre inkább kint altatjuk napközben, ráadásul mostanában az idő is nagyon szép. 
Éjszaka alszik rendesen, csak sajnos visszaszokott az egyszeri ébredésre, általában 4 körül eszik és kb. 7-ig alszik vissza.

Benivel folyamatosan próbálkozunk a szobatisztasággal, de mindig túljár az eszünkön. Kitaláltuk, hogy minden nap többször ráültetjük a bilire vagy a WC-re, hátha így majd megszokja. Pár nap alatt meg is szokta, most már sírás nélkül ráül, viszont belepisilni és belekakilni egyszerűen nem hajlandó, direkt visszatartja. Tegnap délután pelus nélkül volt, mondtuk neki, hogy szóljon ha kell neki valamit csinálni, akkor ha szeretné visszaadjuk rá a pelust, intézze abba a dolgát. Többször mondta, hogy kell neki, de inkább a bilit választotta, ráült, de mégsem volt hajlandó belepisilni. Az sem tetszett neki, hogy a pelusba pisilhet. Szerintem neki azzal van baja, hogy mi tudjuk, hogy mit csinál, jobban szereti titokban intézni. A csordaszellem sem hat rá, hiába látja, hogy a többiek a bölcsiben már nem pelenkások, erre csak annyit mond, hogy "de én meg az vagyok és én nem pisilek a bilibe".

Ma visszük leadni a babakocsinkat, megcsinálják garanciálisan. Szerencsére az egyik barátnőmnek autóba beköthető mózeses kocsija van és ők már nem használják, úgyhogy kölcsön kapom arra a 2 hétre, amíg a miénk szervízben lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése