Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. március 5., szombat

Gellért hegy

Délelőtt a Gellért hegyen kirándultunk.






















A cél a Vuk játszótér volt, de ha már erre jártunk, felsétáltunk a Citadellára is. Amikor én ott dolgoztam (jó sok évvel ezelőtt), elég kihalt volt minden, most meg örömmel láttam, hogy nagy volt az élet, van sok-sok bazár, kávézó, stb... Tetszett Beninek a kilátás, meg a hatalmas szobor, meg az ágyúk is, ami szerinte kilövő, de a végén már nagyon ment volna vissza a játszótérre. Ez egy olyan játszótér, ahol a Vuk szereplői is megtalálhatóak, rá lehet ülni az állatkákra, de Beni csak simogatta őket, aztán végigpróbálta az összes játékot, de a homokozó tetszett neki legjobban.


Barnus a Citadellán aludt, a játszótéren pedig elfogyasztotta az uzsonnáját és nézelődött. Aztán Éva mamáéknál ebédeltünk, ebéd után pedig Beni megsétáltatta a kutyát, vagy a kutya őt?



Itt meg egy gyenge próbálkozás a borsófőzelékkel, láthatóan nem jön be neki.


Barnust múlt héten elvittem a Tücsök klubba, ahova Benivel nagyon sokat jártunk még a bölcsi előtt. Tudom, hogy ez nagyobb gyerekeknek való, de Barnusnak is tetszett. Tátott szájjal nézte, ahogy Zsuzsi néni a mondókákat mondja és közben mutogat, a zenét is élvezte, vigyorgott és sikítozott. 


Barnus most már egész nap folyamatosan gurul. Eddig is tudott, de lusta volt, most viszont már közlekedik, a guruláson kívül még tolatni is tud. 
Rászokott a hason alvásra, ami az elején azért nem volt túl jó, mert ha éjjel felkelt és nem tudott visszafordulni a hálózsákban, akkor sírt, de az nem volt elég neki ha visszafordítjuk, akkor már ennie is kellett, szóval volt hogy többször is etetni kellett éjjel. Most már ügyesebb, szóval emiatt nem kell hozzá mennünk éjszaka. 
Általában alszik reggelig, 6-7 között ébred, de azért még elő-elő fordul néha egy éjszakai evés. 
Most szerintem a fogai kezdik kínozni, mert nappal is sokszor nyugtalanabb, vadul tömi az öklét és néha hirtelen fel-fel sír. Múlt héten nézte a gyerekorvos, azt mondta nagyon meg van már duzzadva az ínye, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nemsoká kijön a foga. Mérték is a súlyát, 8,8 kg volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése