Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. február 28., hétfő

Ez meg az

Nem is tudom hirtelen mit írjak, kezdjük mondjuk néhány Beni szöveggel.

Múltkor mennem kellett érte a bölcsibe, mert nagyon sírt pisilésnél, szegénykémnek begyulladt a kukija és nagyon csípte, de egy krém hamar helyre hozta. Erre mondta szomorúan: "Nagyon fájt a kis pöcörőm." Aztán másnap, mikor már nem fájt neki, nagyon megörült a WC-n. "Nagyon tetszik ez a sima pisi, a csípőset nem szeretem."

Ha már a pisi témánál tartunk, ül a WC-n és mondja. "Apa állva pisil (kis szünet, feltartott mutatóujj), és elárulom, hogy a bidébe" Hogy talál ki ilyeneket? Vagy lehet, hogy Apa lebukott? :)

Beni te mi leszel farsangon? "Én tűzoltó leszek" És Barnus mi lesz? "Ő sima Jézus lesz" Sima Jézus? Az mi Beni? "Hát nem a Jézuska, hanem a Sima Jézus, az a Mikulás."

Bölcsiben mesélik nekik, hogy Isten teremtette a világot, az embereket, stb... Mit teremtett még az Isten? "Hát a krokodilokat meg az összes csillagokat."

Énekeljük a Sándor napján....-t. Éneklem neki az utolsó sort, Nincs több fázás,... erre Beni: "...boldog lesz a szívünk."

Tegnap elalvás után sír, Apa bemegy hozzá, kérdezi mi a baj. "Az, hogy majdnem megfáztam." Levette magáról a hálózsákot (amiről mi azt gondoltuk, hogy nem tudja levenni, mert fordítva záródik a cipzár, tehát föntről lefele húzva záródik)

"Jééé, a krokodilnak is két szeme van, na neeee."

"Anya, Barnuson rajtahagytad a partedlit."

"Felmásztam a sikátorba."

"Olyan debilül megy ez az autó."

Múltkor Gyuri papa ment a bölcsibe Beniért és elmentek a városházára ügyet intézni. Mondták, hogy van gyermekmegőrző, otthagyhatja Benit. Beni mondta, hogy ott marad és ott is volt fél órát egy teljesen idegen nővel, rajta kívül nem volt egy szál gyerek sem. Nagyon jól érezte magát, még pisilni is elkéreckedett. A néni mesélte, hogy milyen ügyes volt Beni, mert minden játékot visszarakott a helyére, miután megunta. 
Pár nap múlva a Kika-ba voltunk és hangosbemondóba bemondták, hogy valaki várja szüleit a gyermekmegőrzőben, erre Beni mindenáron oda akart menni. Akkor már nem volt rá idő, de majd legközelebb.

Tegnap a McDonalds-ban voltunk, ahol szintén van egy játszóház, vagyis inkább dühöngő. Nagyon tetszett neki, rohangált fel-alá, bemászott mindenhova, a kajáját is villámsebességgel ette meg, majd ment tovább játszani.


Barnus is jól elvolt:


Benit elég nehezen lehetett hazacsalogatni, aztán mikor hazaértünk, elénekelte az Old McDonalds had a farmot, vagyis az "Old McDonald falafant"-ot :)



Még néhány video:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése