Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. szeptember 3., kedd

Ovikezdés

Beninek elkezdődött az óvoda. Várta már nagyon és örül, hogy 3 hónap után újra a barátaival játszhat.
Barnuska csak 2 hét múlva kezd, de már megnéztük a csigajeles szekrényét, belestünk a terembe és megismertük az óvónéniket is. Nagyon megszeppent, de egy kicsit azért bemerészkedett a csoportszobába, aztán itthon már lelkesen mesélte hogy milyen játékokat látott és azt mondja hogy várja hogy ott maradjon.

Más újdonság is lesz a fiúk életében, hétfőtől úszni fognak járni heti kétszer. Eredetileg csak Benit vittük volna, de az edző azt mondta, hogy próbáljuk meg nyugodtan Barnussal is, egy 3 éves már képes megtanulni úszni, érti az utasításokat, csak az szokott problémát okozni, hogy a szülők nélkül vannak ott, de ha nagytesó van úgy könnyebb. Az úszás tanár a volt gimis osztályfőnökünk, akinél én is tanultam úszni kb. 25 éve, furcsa ebbe belegondolni, hogy most pedig szülőként megyünk az uszodába. A csoport 8 fős lesz, abból 2 a mi gyerekünk, 2 pedig Julcsi és Balázs, a barátaink gyerekei, jó kis csapat lesz.

Sajnos az úszás pont a focival van egy időpontban, úgyhogy az most egyelőre kimarad Beni életéből, pedig szeretne járni, de a kettő együtt nem megy és szerintem sok is lenne.

A kis sportembereim vasárnap kipróbálták a síelést is a közeli műanyag sípályán, mert Beni természetesen síelni is szeretne megtanulni. Elég nagy tömeg volt a nyílt napon, úgyhogy összesen 2 csúszás jutott nekik fejenként, aranyosak, ügyesek voltak, de úgy döntöttünk, hogy majd jövőre iratkozunk be tanfolyamra. Volt ott egy ilyen gumibaülős lecsúszópálya, Barnus nagyon élvezte.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése