Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. szeptember 10., kedd

Bécsi hétvége

Barnus annyira imádja a pandákat hogy úgy döntöttünk elutazunk a Bécsi állatkertbe, ahol élőben is láthatunk pandamacit. Először elvetettük az ötletet, mert Ádám borzalmasan utál autózni, aztán úgy döntöttünk, hogy Ő marad Éva mamáékkal és elmegyünk a két naggyal. Barátaink kint élnek a 3 kislányukkal, náluk töltöttük a hétvégét, amit ezúton is köszönünk szépen. A gyerekek nagyon jól kijöttek egymással, fel sem tűnt hogy 5 gyerek van egy fedél alatt, mindenki nagyon jól viselkedett. 
Szombat reggel indultunk, 2 óra alatt ott is voltunk, ez tényleg nem távolság, országon belül is lehet ennél jóval többet utazni. Nagyon szép a bécsi állatkert, a pandamacit jó alaposan meg tudtuk nézni, de a többi állat is érdekes volt, nekem a koalamaci tetszett legjobban, illetve amit a fiúk még nem láttak az a fóka show.  Le a kalappal a gyerekek előtt, mert 5 órán át gyalogoltunk fel-alá és bírták az iramot, én szerintem nehezebben :)
Másnap délelőtt elmentünk a helyi játszótérre, amit már a kocsiból kifigyeltek a srácok. Szuper volt, volt egy nagy repülő, ahol egy cső össze volt kötve egy toronyban lévő csővel és lehetett beszélgetni rajta keresztül. A toronyból egy csőcsúszdán lehetett lejutni, Barnus egyből ment rajta, de Beni természetesen nem, tudjuk hogy utálja a csúszdákat. Aztán egyszer csak megjelent a csúszda alján, nagyon örültünk hogy leküzdötte a félelmét. Utána egy másik játszóra is beugrottunk, közben az apukák grillezték a finom husikat. A fiúk mindketten nagyon jól ettek, úgy tűnik példát vettek a jólevő lányokról. Ebéd után kimentünk a Praterbe, egy kisvonattal körbementünk és megnéztük mi minden van ott. Ámuldoztunk a sok félelmetes vidámparki eszköztől. Mivel túl sok időnk ekkor már nem volt, így az apukák felültek egy borzalmas eszközre, egy olyan átfordulós hullámvasút félére amiben nem ülni kell, hanem hasalni, száguldottak mint superman. A végén dodgemeztek egyet a gyerekekkel, aztán sajnos már indulnunk is kellett haza. 
Biztos hogy megyünk még Bécsbe a gyerekekkel, mert van még bőven programlehetőség.
Hétfőn elkezdődött az úszás. Annyira aranyosak voltak a fiúk ahogy úszósapkában nyomultak. Sajnos nem lehet leskelődni hogy mi zajlik a medencében, eléggé izgultam, hiszem Barnus még annyira kicsi ehez, de nem jöttek ki előbb, úgyhogy gondoltam nagy baj nem lehet. Beni úgy jött ki hogy ugrált örömében hogy "ez király volt" és hadarta el hogy miket tanultak. Barnus teljesen lila szájjal jött ki, legközelebb kell neki a köntös, mert ő jóval fázósabb, de mikor átmelegedett mondta hogy nagyon jól érezte magát és megy máskor is.













Barnus ma már ott ebédelt az oviban, saját állítása szerint jól. Mondta hogy ő úgy örül hogy oviba járhat, mert nagyon nagyon jól érezte magáz az udvaron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése