Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. február 11., hétfő

Puzzle

A nagyok legújabb kedvence a puzzle. Beni régebben mérgelődött hogy nem sikerül kiraknia, de most már türelmesebb. Megkűzd a nehezebbekkel is, ha 1,5 óra alatt rakja ki, akkor is van türelme hozzá. Barnus is meglepett minket, mert már Beni puzzle-jeit is kirakja, nagyon ügyes. Be is kell szerezni pár újat.
Barnusra alváson kívül nem adtunk pelust hétvégén. Nagyon sokáig bírja pisilés nélkül, szóval nem igazán tudom hogy emiatt nem volt baleset vagy már tényleg kezd megérni a szobatisztaságra. Nem igazán szól hogy kell neki, csak ha kérdezzük, akkor előbb utóbb úgy dönt hogy jó, menjünk el pisilni. Bilizni nem akar, az nem elég nagyfiús, úgyhogy szerencsé(nk)re wc-zik. A nagy dologgal szerintem még lesznek gondok, inkább visszatartja amíg lehet. Ha sikerül neki, akkor elsőre mindig megijed a látványtól és sírva fakad, meg kell nyugtatni hogy ez jó dolog és ügyes. A bölcsibe ma először alsógatyóban vittem, annyira örült neki. Aztán sajnos úgy jött ki, hogy ma volt két új beszokó kisgyerek és az egyik bölcsis néni sem volt ott, úgyhogy az egyszerűség kedvéért inkább ráadtak pelust. Nagyon el volt keseredve, hogy de rajta van alsógatya, úgyhogy kiegyeztünk azzal hogy pelus is lesz és gatyó is.

Ádika mindenhol feláll, már a magasabb helyekre is felkűzdi magát, rájött hogy a rácsokba kapaszkodva is fel tudja magát húzni, így a járóka és a kiságy sem akadály neki, a kiságyban tegnap hálózsákkal együtt felállt és úgy ordított, mert visszamenni nem tudott. Sajnos ha nem vagyunk elég gyorsak, akkor borul és koppan a feje, úgyhogy ha látjuk hogy felállni készül, már ugrunk. Fárasztó, de nagyon örülünk neki, hogy ilyen ügyi.
Ja, és már break-táncolni is tud :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése