Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. február 22., péntek

Pénteken mindenki itthon

Barnus már sokadjára betegszik meg pont péntekre, ami általában 1-2 napig tart csak. Tegnap éjjel annyira ijesztően köhögött, borzalmas volt a hangja, majd meg akart fulladni, eléggé megijedtünk. Kapott köhögéscsillapítót és befújtuk a hörgőtágítót, még ezután is vagy egy órán át köhögött mire végre elaludt. Pénteken Beniért délre járok az oviba, így nem látom értelmét, hogy 9-kor bevigyem és délre érte menjek, ezért nem rángatom ki a többieket kétszer, így inkább őt sem viszem. Lekopogom, de ő még nem hiányzott idén azért, mert ő lett volna beteg, maximum egy kis köhögés és orrfolyás ami előfordult, illetve egyszer hányt, de közvetlen utána már semmi baja nem volt.

Ádám is köhög és folyton eldugul az orra, így kicsit nyugtalanabbul alszik, mert felriad a saját köhögésére. Ezt leszámítva egy ideje már nem kel fel reggel 6 körül, ez kitolódott 7 körülre, múlt héten többször aludt fél 8-8-ig.
Ma délután adtam neki először tehéntúrót, reménykedtem, hogy ha a krémtúrót szereti, akkor ezt is fogja. Egy banánnal és joghurttal kevertem és nagyon ízlett neki, bekanalazott 190 g-ot, juhéé.
Elég jól eszik mostanában, ez a hízásán is meglátszik, végre kicsit jobban beindult. Lehet hogy a 8 kg-ra hajt 1 évesen? Nem tudom meg lesz -e, mindenesetre ma már 7600 g-ot mértünk.
Új tudománya van, a pápá intés, tegnap még nem voltam benne biztos, hogy azért kalimpál hogy integessen, de ma már 4-5 alkalommal megismételte, mikor mondtuk neki hogy pápázzon.

Hétvégi családi kép Apa szülinapján egyenpólóban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése