Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. augusztus 9., csütörtök

Három gyerek

Apa ismét dolgozik, így most már egyedül vagyok itthon a 3 gyerekkel. Igaz, Beni folyton csavarog, van hogy délutáni alvásra sem jön haza, de ez csak a héten van így, mert Márti mami jövő héten már dolgozik, Éva mamáék pedig elutaznak.
Hétfőn reggel úgy döntöttem Barnusra nem adok pelust. Eddig is voltak pelus nélküli időszakai, de gondoltam itt az ideje rendszeresíteni. Reggel felkelés után ugyanúgy pisil mint Beni, aztán kap alsógatyát. Most már eltelt 3 nap és csak alvásnál kap pelenkát és ha megyünk valahova. Nagyon ügyes, szól ha pisilnie kell, kedd óta már a wc-t használja, mert az sokkal izgalmasabb, le lehet húzni :) Tegnap pl. a dédit hívta magával, mutatta hogy rakja fel a wc szűkítőt, majd pisilt. Nagyon ügyes, még csak 2 éves.

Ádámmal tegnap neurológusnál voltunk egy másik helyen. Elég rendben találta, ellátott minket tanácsokkal, javasolt pár gyakorlatot, de egyáltalán nem olyan szigorúakat mint az előző helyen. Szinte pont ugyanazokat mondta, mint a gyógytornász, úgyhogy bízom bennük, hiszen ha már ketten látják hasonlónak, az csak jelent valamit. Úgy döntöttünk "fájdalmas" búcsút veszünk attól a helytől, ahova mindig gyomorgörcssel visszük a gyereket és úgy hozzuk haza hogy lehúzták a sárga földig és teljesen kiborítottak minket. Inkább hordom oda, ahol értelmesen elmondják hogy mik a problémák és hogyan tudunk azokon segíteni. Amúgy Márti mami kolléganője nézte tegnap, mikor megérkeztünk levonult az egész labor, hogy megnézzék Ádámot. Mindannyian nagyon drukkoltak a kezdeti nehézségek idején és már nagyon kíváncsiak voltak Ádira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése