Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. február 4., szombat

Beni beteg

Egy szavunk sem lehet, mert eddig nagyjából megúsztuk a telet betegségek nélkül. Tegnap reggel viszont szegény Benit ébresztenem kellett úgy elaludt és szegénykém lázasan ébredt, a kedve is rossz volt, enni sem tudott. Kapott lázcsillapítót, amitől hamarosan jobban lett, de a délutáni alvásból 38,9-el ébredt, és hajnalban is felment neki. 
A hó szakad, erre várt már hónapok óta, most meg beteg, így nem mehet ki, bár valószínűleg ebben a nagy hidegben amúgy sem engednénk ki. Hétfőn bábszínházba meg az ovis csoport, nagyon várja, remélem meggyógyul addigra és nem marad le.

Barnus meg csak dumál és dumál, leírni sem tudom már, hogy milyen újdonságokkal áll elő nap mint nap. Egyrészt  mindent utánoz, amit mondunk vagy éneklünk, másrészt egyre több újdonságot mond magától. Ma reggel nagyon megörült, mikor felhúztuk a redőnyt, egyből mutatott kifelé, hogy "Esik hó".

Barnus már tudja, hogy baba van a pocakomban. Odajön, Ádá-nak szólítja és megsimogatja, aztán kukucskál a pólóm alá és csodálkozik hogy miért nincs ott senki.

Eléggé el vagyok maradva a video feltöltéssel mióta fekszem és sajnos fénykép és videofelvétel sem nagyon készül mostanában a gyerekekről. Kissé megkésve, de itt van Beni ovis csoportképe, ami a Mikulás ünnepségen készült:


Ez pedig Gyuri papa szülinapján készült, nagy nehezen sikerült összeterelni a 4 izgő-mozgó unokát:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése