Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. július 9., kedd

Strandoló fiúk

Benire nagyon büszke vagyok, leküzdötte a félelmét és a medencében a víz alá teszi a fejét. Búvárszemüveggel és pipával próbálkozott, de először alig merte a szemüveget is a víz alá meríteni, nem sokkal később viszont már teljesen berakta a fejét és úgy úszta át a medencét a strandon oda-vissza. Aztán levette a karúszót és a pipát is kirakta és megtanult nagylevegőt venni, lemerülni, majd feljönni.

Barnus más tekintetben volt bátor, ő lecsúszott a vizicsúszdán úgy hogy a végn elkaptuk. Igaz olyan rémült fejjel csúszott mint akit lelöktek, de mégis újra és újra csúszni akart. Vele az a gond, hogy folyton teli szájjal vigyorog a vízben, így néha kiissza a medencét.

Ádi pedig kapott egy olyan úszógumit, ami már 3 hónapos kortól használható, mert becsatolható. Szerintem jobb mint ezek a beülősek, mert ebben nincs a feneke alatt semmi kényelmetlen, nem dől ki oldalra egy idő után, itt teljesen szabadon lubickolhat a lábával és nem tud előreborulni sem. A lényeg hogy nagyon jól érzi magát benne, simán ellebegett 2 órát a vízben.



Ádám mutat a lámpára és úgy hívja hogy pa.
A telefont a füléhez rakja és mondja a hallo hallo-ra hogy aó-aó.
Azt is mondja hogy kaka :)

Nagy sláger a hinta, Ádit úgy lökik, bepörgetik, hogy már én rosszul vagyok tőle, de ő csak kacag. Aztán persze a nagyok is bekéreckednek, Beninek már leér a lába úgy lehúzza a súlya, így legalább tudja magát lökni és rugóztatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése