Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. április 26., péntek

Nyaraltunk

Nem gondoltam, hogy nyaralásnak fogom írni, de olyan jó idő lett, hogy tényleg igazi nyaralásunk volt.
Hétfőtől csütörtökig voltunk Alsópáhokon a Kolping Hotelben, ami tényleg annyira gyerekbarát, ahogy azt mondják. A fiúk nagyon jól érezték magukat, azt sem tudták hova rohanjanak, egyik játszóházból mentünk a másikba, egyik játszótérről a másikra, fürödtünk az uszodában, illetve egyéb gyerekprogramokon vettünk részt. Az apartman nagyon kényelmes volt, 3 szobás és minden aprósággal fel volt szerelve ami a babáknak/gyerekeknek kell. A fiúk jól viselkedtek, rendesen aludtak és jó sokat ettek, de a legfontosabb, hogy nagyon élvezték a nyaralás minden percét. Ádám most fürdött először medencében, ami nagyon tetszett neki.
Két baráti családdal voltunk, 6 felnőtt, 8 gyerek. Este a fektetés után kivonultunk székestül, babzsákostul, söröstül és bébiőröstül a folyósóra, így a felnőtteknek is jutott egy kis kikapcsolódás.
A szálloda kabalaállata Bobó a viziló, aki többször megjelent egy nap. Elsőre Barnus még csak nézegette, de második nap már odament hozzá, símogatta és örömében kiabált hogy "Szia Bobó, hát te vagy az, tényleg te vagy az?" Ádám nem ijedt meg, ő is egyből símogatta. Beni 1. nap kissé csalódva jött vissza: "Tudtam hogy egy beöltözött ember lesz" Kérdezdtük tőle hogy de hogy tetszett? "Hááát, nem aratott valami nagy sikert" Aztán 2. nap már ő is lelkes volt, mert Bobó megsímogatta őt is.

Kolping - Április 22-25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése