Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. szeptember 16., vasárnap

Ádám a kis ügyes

Ádám nagyon könnyedén hasra fordul, lefektetjük és egy másodperc alatt megfordul. A hálózsák sem akadály, hanyatt szoktuk lefektetni, de mindig hason ébred. Ma reggel hasalt a járókában és többször felhúzta a popóját és előre kúszott egy kicsit. Apával csak néztünk egymásra, hogy biztos jól látjuk? Milyen érdekes, pont ezt gyakorolta vele a gyógytornász csütörtökön. 

A másik várva várt dolog, hogy elkezdett nyúlni a lógó játékok után, megfogja őket és játszik. Néha kicsit még robotmozgással próbál csapkodni, de a szándék már meg van és napról-napra ügyesebb.

Vettem neki szép új autós cumit, de ragaszkodik a csúnya cumijaihoz, az autósat remekül kilövi szájából akár 30 cm-re is.

Kóstolt már reszelt almát, párolt almát, barackot, sütőtököt. Mindegyiket eszegette, de nem volt túl nagy a lelkesedés. Kíváncsiságból felbontottam egy barackos bébiételt, pár napig ette, tegnap már 100 g-ot elfogyasztott, elég gyorsan. Úgy tűnik ez ízlett neki, persze az is lehet hogy már jobban belejött a kanalazásba, azért evett ilyen szépen. A következő lépés a répa lesz.

Éjjel jól alszik, kb. este 8-tól reggel 6-ig (legtöbbször visszaalszik) és most már nem kell neki olyan gyakran cumit adni. Az autóban is megtanult elaludni, így sokszor mire hazaérünk, már alszik, ilyenkor átrakom a babakocsiba és kint folytatja. Örülök neki, mert így többet levegőzik, a hideget nem igazán szereti. A mózest már nem is használjuk, a sport részben van, ezt teljesen vízszintesre le lehet dönteni, de ha ébren van, akkor már igényli, hogy kissé megemeljük, úgy jobban tud nézelődni.

Az adagja 166 g tápszer, ez pár alkalommal már kevésnek bizonyult, így ma kezdtünk el neki 180-at adni. Van hogy hagy belőle, de van hogy húzóra megissza. 

Lassan de biztosan hízik, 5400 g.
A hosszát nem tudom, 62-es ruhákat már rakom a kinőttek közé, már inkább 68-ast hord.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése