Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. május 4., péntek

Azóta is kiságyban

Ádámnál volt ma az ortopédus, mindent rendben talált.
A szemész látott valamit a szemén, ami miatt állítólag nem kell aggódnunk, bár azért a "minden rendben van" megnyugtatóbb lett volna.
Súlya 2210 g.
A reggeli szopiba és cumizásba nagyon elfáradt, sokat sípolt a gép utána, de mindig rendezte magától a légzését. Délután viszont egy másik üvegből kétszer is megetette a nővérke és sikerült neki megenni a teljes adagját, ami 40 ml, szóval ma 3 etetést is szonda nélkül megúsztunk.
Úgy tűnik bírja a kiságyat, tartja a hőjét és a légzéssel sincs nagyobb gondja mint az inkubátorban. Az oxigéncső bent van az ágyában, elég alacsonyra van már állítva és legtöbbször Ádám "tarkóoxigént" kap, hiába rakják az orrához, úgyis elfordul előbb-utóbb.
Annyira jó hogy most már könnyen hozzá lehet férni, végre ruhában van, így sokkal egyszerűbb kivenni ha épp ahhoz van kedvünk. Jobban látjuk a kis arcát is, halljuk a hangokat amiket kiad, kezd nagyon babás lenni.



Itt meg a nagyok a trambulinon. Beni erre vágyott már tavaly óta, nagy volt az öröm, amikor megkapták, folyton ugrálni akarnak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése