Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2015. május 25., hétfő

Elmúlt a tél és lassan a tavasz is, rég jártam erre. Eltűnésem fő oka az időhiány, ugyanis márciusban elkezdtem újra dolgozni. 3 gyerek és egy 8 órás munka mellett nem sok idő van írni. 
A munkával nagyon szerencsém van, mert Budaörsön van és szeretem is, jófejek a kollégák és jó a munka. A Bioderma nevű francia kozmetikumokat gyártó cég irodájában dolgozom vevőszolgálati asszisztensként. A pozíció neve nem sokat árul el, elsősorban a megrendelésekkel foglalkozom, számlázok, kapcsolatot tartok a gyógyszertárakkal és más vevőkkel, az iroda többi részlegével, az értékesítőkkel, a raktárral, intézem, hogy az áru mielőbb eljusson e vevőkhöz. Részt veszek a különböző akciók lebonyolításában és mindenféle egyéb irodai feladatot látok el.

Ádi 3 éves lett és ősszel megy az oviba Beni helyére, úgyhogy nem lesz neki túl nehéz dolga, ismer már ott mindenkit. Beni pedig megy a suliba, nagyon várja. Egyedül Barnus marad a helyén, jövőre már ő lesz a nagy az oviban és vigyáz Ádira :)

Írjuk le mekkorák most a fiúk:
Beni: 133 cm, 28 kg
Barnus: 112 cm, 18 kg
Ádi: 94 cm, 12,5 kg

3 fiú mellett várható volt hogy előbb utóbb lesz valami balesetük. Szombaton meg is volt az első. Barnus gyűrűzött és a nagy bepörgésben kirúgta az üvegajtót. Csak a hatalmas csörömpölést hallottuk és a nagy ordítást. A lábából ömlött a vér és nagyon csúnyán nézett ki, nem tudtuk hogy üveg került -e bele. Irány az ügyelet, ahol meg se nézték, mondták hogy kár a kötést megpiszkálni, úgyis János kórház lesz belőle. Gondoltuk tuti ott töltjük a délutánt, de szerencsénk volt, 10 perc után sorra kerültünk. A doktornő egyből mondta hogy varrni kell, irány a műtő. Leültünk egy folyosóra, jött egy műtősfiú, felkapta Barnust és elvitte. Meg se fordult a fejemben ilyen, így fel se készítettük hogy nélkülünk kell bemennie valahova. 20 perc idegőrlő várakozás a folyosón, azt mondták ha minden jól megy 2-3 perc alatt kint lesz. Nyilván nem ment minden jól, nem hagyta magát, úgyhogy nem volt olyan egyszerű, de megoldották. Mikor kihozták már jól volt. Azt mesélte, hogy kapott szurit a vérébe és bekenték a lábát sárga szósszal. A legnehezebb hogy nem állhat rá, így egész nap csak ül szegény, de nagyon jól tűri. Apa cipeli mindenhova. Holnap lesz kötözés aztán megmondják mikor lesz a varratszedés, de minimum 10 napot mondtak, mert csúnya a seb. Konkrétan azt mondták hogy ha nem oldalról éri a vágás, akkor levágta volna a kisujját, szóval még szerencséje volt. Sosem jön jókor egy ilyen dolog, de most nagyon sok mindenről le fog maradni. Szerdán lenne az utolsó úszás, ami játékóra, lesz ovis gyereknap, egy szülinapi zsúr, ovis kirándulás. Június elején lesz az évzárója, arra nagyon jó lenne ha el tudna menni, de a gyakorlásról biztos lemarad. Ami a legjobban bántja, hogy szombaton lesz Beni és az Ő közös zsúrja Ádi bölcsijében. Tavaly óta hallgatom tőlük hogy ott szeretnék tartani, mert ott olyan jó a játszóház. Egyszer már lemondtuk a zsúrt, mert sokan nem értek rá, de nagy nehezen mindenkit elértünk hogy elhalasztjuk és minden gyerek ráér, nagyon várják a fiúk. Kérdeztük Barnust hogy lemondjuk -e, de hallani sem akar róla, azt mondta legyen zsúr, ő kibírja hogy nem megy be a játszóházba. Úgy sajnálom szegényt, de majd bepótoljuk a játszóházazást, biztos nagy élmény lesz neki így is, az első igazi ovis zsúr. Ott lesz a sok sok barátja, kap ajándékokat és a várva várt tűzoltóautó tortát. Most meg még örül is mert sokat tévézhet, tabletezhet és sok csokit ehet. Holnaptól ő lesz Apáék új kollégája, fő feladata a tabletezés és a mesenézés lesz, kemény meló.
















Ádinál nagy előrelépés van. Már azt hittem soha nem dobjuk el azt a fránya pelust, nagyon lázadt a bili ellen, én meg már aggódtam hogy hogy lesz ebből óvoda. Éjszaka már jóideje száraz pelussal ébred, de még nem mertük róla levenni, de végül megpróbáltuk és nagyon ügyes, kb. 2 hete pelus nélkül alszik balesetmentesen. Ő fordítva csinálja a dolgokat, előbb éjszaka, aztán nappal lesz szobatiszta. Rájött hogy a kisgatyó sokkal nagyfiúsabb és már nappalra sem kért pelust. Persze szólni még nem tudott, úgyhogy volt sok baleset meg csomag a bölcsiből, de kb. 1 hét alatt ráérzett és már szól pisinél is kakinál is. A wc-t jobban szereti, de van hogy nem is szól, csak elvégzi a dolgát a bilibe. Szóval most már nincs akadály, jöhet az ovi. Szegénykém azt hittem hogy amit alsógatyás, már másnap mehet is az oviba és ő is leült Beniéknél a padra és vette le a cipőjét hogy megy be a csoportba. Volt nagy sírás hogy nem mehet, de végülis igaza van, folyton mondogattuk neki hogy akkor mehetsz oviba ha már nincs pelusod. Aztán megértette ezt is, hogy majd ősszel.

Csatolok pár képet az elmúlt hónapokból:

Beni az ovis farsangon műhold volt:
















Barnus pedig ninja:
















Beni kapott egy nagy 24 colos biciklit:













Ádi 3. szülinapja:













Anyák napja:













Beni 7 éves lett:













Beni és Barnus úszásbemutatóján jártunk. Nagyon ügyesek. Már Barnus is tud egyedül úszni.

















Remélem nem újabb több hónap elteltével írok. Addig is viszlát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése