Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. június 30., vasárnap

3 éves státusz

Túl sok újat nem tudok írni. A pénteki védőnős játszóházban a védőnő mondta, mi lenne ha most megcsinálnánk Barnus 3 éves státuszát, akkor nem kell külön eljönni. Pontosan annyit mért mint én itthon, 98 cm és 14 kg. Benit is lemértem az ottani pontos mérőszalaggal és tényleg 120 cm magas, jó nagy gyerek. Barnus nagyon ügyes volt a szem- és hallásvizsgálaton, még a vérnyomásmérést is élvezte.

Ma reggel Éva mamáék elvitték a nagyokat a Szóládi dédihez, Ádi még aludt és Beni mondta, hogy ha felkel, mindenképp mondjam meg neki hogy szeretik. Olyan kedves tud lenni 5 éves létére, nagyon jószándékú kisfiú. Kicsit duzzogott, mert nem lehetett fürdeni a Balatonban, remélem mire megyünk jobb idő lesz, bár pont akkorra mondnak sajnos lehűlést.

Ádi ha repülőt lát, felnéz, rámutat és berreg hozzá. Ha azt mondom neki hogy ügyes vagy, megtapsolja magát és közben fülig ér a szája.
Kimostam neki egy nagy adag kinőtt ruhát, előkerültek a 86-os pólók, amik teljesen jók rá. Barnus csodálkozott is, hogy miért adom Ádámra az ő ruháit, amiket nem rég raktunk a kinőttek közé. Nadrágból kisebb kell, de ma pont egy 18 hónapos méretű kertésznadrág volt rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése