Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. május 22., szerda

Szemészet

Ma nem csak Benit vittük szemészetre, hanem Ádámot is. Amikor 1 éve mondták, hogy 1 év múlva kontroll, annyira távolinak tűnt és most már túl is vagyunk rajta. Bevallom nagyon izgultam, de szerencsére semmi problémát nem találtak Ádinál. Beni először nem csinálta olyan magabiztosan a feladatokat mint szokta, kicsit megijedtem hogy romlott a szeme, de végül kiderült hogy javult neki, ezért nem úgy látta a legisebb ábrákat a szemüvegében ahogy kell. Új szemüveg nem kell, azt mondták ráér ha ez eltörik :) Hát remélem azért nem fog, mert még ez sem olyan régi és nagyon nehéz jó keretet kapni.

Hétvégén átjött Ádám két inkubátorszomszédja, a 3. kislány sajnos nem tudott eljönni. Nagyon jó volt találkozni a gyerekekkel és a szüleikkel, akikkel 14 hónapja halálra aggódtuk magunkat, hogy mi lesz a gyerekeinkkel, most meg csak néztük Őket hogy milyen életvidámak és hogy eljátszanak. Ádám elleste a két lánytól a kölesgolyóevés tudományát, sikeresen megevett pár darabot. Másnap a répatortát kínáltam neki és azzal is megbírkózott. Nagyon elbíztam magam, hogy tud ez a gyerek darabosat enni, így ebéd után kapott kenyérhéjat, aminek persze az lett az eredménye, hogy az egész ebédjét kihányta amit nagy nehezen megetettem vele, a takarításról ne is beszéljünk.

Szombaton lagziban voltunk, Ádám most aludt először máshol. Ő Éva mamáéknál volt, ahol este 8-tól reggel 8-ig aludt hang nélkül (ilyet itthon is csinálhatna) és nappal is nagyon jól viselkedett, leszámítva az evését, de az itthon is borzalmas. A nagyok a dédiéknél aludtak, nagyon jól érezték magukat, leszámítva hogy Beni felkelt hajnal fél 2-kor és onnantól nem aludt vissza egész reggelig. Fogalmam sincs hogy ez miért volt, hiszen Ő a világ legjobb alvó gyereke, na mindegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése