Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. november 30., péntek

Hol az egyik hol a másik

Folyton valaki beteg. Ádám meggyógyult, Barnus újra beteg. Végigköhögte az egész éjszakát, szinte semmit nem aludtunk. Szegény nem tudja abbahagyni, sokszor hányásig fajul a dolog, természetesen a köhögéscsillapító sem marad benne.

Ádám kicsit lefogyott, de most már újra elkezdett hízogatni, persze csak lassan. Végre visszatért az étvágya, de csak tápszert eszik. Hiába próbálkozok akármilyen gyümölccsel, zöldséggel, tejpéppel, semmit nem fogad el, ordít ha evésről van szó. 8 hónaposan kicsit már aggasztó a dolog. Már az összes létező kanalat, cumisüveget, etetőcumit, poharat kipróbáltam, de teljes elutasítás. Sem etetőszékben, sem pihenőszékben, sem ölben nem kell neki semmi. Kezdem azt hinni hogy kihagyja az egész hozzátáplálást. Volt már két rossz evő gyerekem, akkor azt hittem annál nem lehet rosszabb...

Tegnap 1 hónap kihagyás után voltunk gyógytornán. Már rá is fért, mert nagyon legyengült és már vagy 3 hete abbahagyta a négykézlábazást. Akármikor négykézlábra raktam, azonnal összerogyott, csodák csodájára a torna után aludt egyet, majd ha négykézlábra raktam úgy maradt egy rövid ideig. Remélem hamarosan újra megcsinálja magától is.
Ami viszont jó, hogy tegnap sikerült neki bal oldalra is hasra fordulni és azóta már könnyedén megy neki. 
A pihenőszékben ma elkezdett a felüléssel próbálkozni, keményen hasizmozott.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése